ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η BRANDHOUSE  δραστηριοποιείται από το 2012 στο χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας παρέχοντας  ολοκληρωμένες υπηρεσίες Outsource Marketing ,  360 ̊  Branding  και Product Design.

Απευθύνεται σε προϊόντα ή υπηρεσίες, με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό, που καλούνται να επιβιώσουν και να διακριθούν σε ένα παγκόσμιο και ιδιαίτερα απαιτητικό επιχειρηματικό και εμπορικό περιβάλλον.

ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ:

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΚΩΝ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η BRANDHOUSE ιδρύθηκε το 2012, στην καρδιά της οικονομικής ύφεσης, της λεγόμενης «κρίσης», ακριβώς επειδή η ίδια αυτή η λέξη εμπεριέχει το σπόρο του μετασχηματισμού, του καινούργιου… Και από αυτόν ξεπηδούν συνήθως οι πιο συναρπαστικές ευκαιρίες και οι πιο δημιουργικές ανατροπές.

Η BRANDHOUSE δημιουργήθηκε για να πάρει μέρος στη μάχη μεταξύ της της απογοήτευσης και της ελπίδας, του φόβου και του θάρρους, της στασιμότητας και της προόδου. 

Σήμερα, στην αρχή της δεύτερης δεκαετίας του αιώνα μας, αντιμετωπίζουμε κάθε νέα «κρίση» με οπλοστάσιο τα επιτυχημένα προϊόντα που δημιουργήσαμε, μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, στη διάρκεια των τελευταίων 8 χρόνων, την έμφυτη αισιοδοξία και την αέναη διάθεση να συνεχίσουμε να αναζητούμε ευκαιρίες για νέες δημιουργικές ανατροπές.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Με μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Marketing και στην Επικοινωνία επιχειρήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας, απαλλαγμένο από τα καθιερωμένα πρότυπα του παρελθόντος.

Μια ειδικά επιλεγμένη ομάδα έμπειρων, ταλαντούχων και αξιόπιστων επαγγελματιών της Επικοινωνίας & του Design διαμορφώνεται κάθε φορά με κριτήρια τη γνώση, την εμπειρία, το ταλέντο και την υψηλή αισθητική και με  στόχο να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου και τις υψηλές απαιτήσεις των αγορών που απευθύνεται. 

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε  αντιμετωπίζεται ως μοναδικό και, ανάλογα με τα ζητούμενα και την στρατηγική του, εξετάζεται η σύνθεση της ομάδας που θα το διαχειριστεί και θα εργαστεί συστηματικά και με πάθος, με στόχο την αρτιότητα και την ανταγωνιστικότητά του σε διεθνές επίπεδο. 

Γι’ αυτό, βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέα τάση, μαθαίνουμε για το πώς διαμορφώνονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες των καταναλωτών και μετουσιώνουμε αυτή τη γνώση σε ιδέες και έργα. 

Οι κατηγορίες των συνεργατών μας:

Graphic Designers
Illustrators
Product Designers
3D Artists
Web Designers
Website Developers
Digital Experts
Media Specialists
Social Media Specialists
Copywriters
Συγγραφείς
Δημοσιογράφοι
Φωτογράφοι
Food Stylists
Chefs
Sommeliers
Σκηνοθέτες
Παραγωγοί ταινιών
Μουσικοί
Τυπογράφοι
Αρχιτέκτονες
Διακοσμητές
και άλλοι πολλοί…

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Με έμπνευση τη φιλοσοφία των εμβληματικών Οίκων Μόδας, η BRANDHOUSE δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει, θα λέγαμε, ως «Οίκος Μάρκας», ένας χώρος όπου η δημιουργία μαρκών αντιμετωπίζεται ως Τέχνη. 

Στην BRANDHOUSE η αισθητική έχει τον πρώτο λόγο για τη δημιουργία ελκυστικών brands, ως αποτέλεσμα του άψογου σχεδιασμού τους.

Την ίδια στιγμή όμως, η γνώση μαζί με την εμπειρία είναι οι δύο βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η αισθητική για να παραδώσει επιτυχημένα brands, με την έννοια του δημιουργικού, εύστοχου και ισχυρού storytelling.

ΣΤΗ BRANDHOUSE ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ «ΜΑΡΚΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ», ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Το κύριό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες που μας εμπιστεύονται, διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες που να μας καθιστούν περισσότερο συνοδοιπόρους παρά συνεργάτες.

Το όραμά μας είναι να σχεδιάζουμε προϊόντα που γίνονται άξιοι πρεσβευτές του δημιουργικού και τολμηρού ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, σε όλον τον κόσμο.