ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Παρέχουμε υπηρεσίες Outsource Marketing και 360 ̊ Branding για προϊόντα ή υπηρεσίες που καλούνται να επιβιώσουν, να αναπτυχθούν και να διακριθούν σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, επιχειρηματικό και εμπορικό, παγκόσμιο περιβάλλον.

Με όπλα μας τη γνώση, την ευρηματικότητα, τη δημιουργικότητα και την προσαρμοστικότητα, συνθέτουμε την επιστήμη του Μarketing και την Τέχνη της Επικοινωνίας για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες που μας εμπιστεύονται, διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες που να μας καθιστούν περισσότερο συνοδοιπόρους παρά συνεργάτες.

ΣΤΗ BRANDHOUSE ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ «ΜΑΡΚΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ», ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

TI KANOYME

CREATIVE STORYTELLING, MEASURABLE RESULTS

Πίσω από κάθε προϊόν ή υπηρεσία κρύβεται μια ιστορία που πρέπει πρώτα από όλα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού στο οποίο απευθύνεται και να αιχμαλωτίσει την φαντασία του.

Η Δημιουργική Αφήγηση είναι η Τέχνη του να δημιουργεί μια ιστορία συναισθήματα, να πυροδοτεί αλληλεπίδραση, να προκαλεί αντιδράσεις, να παράγει εμπειρία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Με έμπνευση τη φιλοσοφία των εμβληματικών Οίκων Μόδας, η BRANDHOUSE λειτουργεί ως «Οίκος Μάρκας»: ένας χώρος όπου η δημιουργία των Brands αντιμετωπίζεται ως Τέχνη. 

Το όραμά μας είναι να σχεδιάζουμε μάρκες που γίνονται άξιοι πρεσβευτές του δημιουργικού και τολμηρού ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, σε όλον τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

19.07.2021
Το “Snob.”, το ολοκαίνουριο, Sparkling Wine που δημιούργησε η BRANDHOUSE για το WINERY MONSIEUR NICOLAS του Οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου, κατέκτησε …
DESIGN, DESIGN & LABELLING, GRAPHIC DESIGN INNOVATION, MARKETING, PACKAGING AWARDS 2021, PACKAGING DESIGN, PACKAGING INNOVATION AWARDS 2021, PRODUCT BRANDING, SUCCESSFUL BRANDING
19.07.2021
Με δύο brands κρασιού και μια προϊοντική σειρά μελιών λάβαμε μέρος στη φετινή διοργάνωση των Olymp Awards 2021, στην κατηγορία …
DESIGN, OLYMP AWARDS 2021, PACKAGING DESIGN, PACKAGING TOTAL IMAGE
14.06.2021
Η νέα προϊοντική σειρά μελιών THE PRODUCER, που δημιούργησε η BRANDHOUSE, απέσπασε Ασημένιο Βραβείο Συσκευασίας στην κατηγορία «Συσκευασία Τροφίμων και …
DESIGN AWARDS, EDAWARDS 2021, PACKAGING DESIGN, PRODUCT BRANDING