ΦΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η δημιουργία μιας συσκευασίας δώρου για την προϊοντική σειρά του Altis International που προορίζεται για τις αγορές του εξωτερικού, που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της αγνότητας και της υψηλής ποιότητας του προϊόντος.

H ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί, που αποτελούν το visual της προϊοντικής σειράς που δημιουργήθηκε για το κοινό του εξωτερικού, ήταν η πηγή της έμπνευσής μας για το εικαστικό της συσκευασίας δώρου που θα τη συνοδεύει, προσαρμοσμένοι σε μια premium εκδοχή.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Η αγνότητα και η φυσικότητα, εκφράζονται με την επιλογή εντός απλού χάρτινου κουτιού με οικολογικό χαρακτήρα με μονόχρωμη εκτύπωση. Η διακριτική χρυσοτυπία αναδεικνύει το στοιχείο της πολυτέλειας ενώ ο χρήστης απολαμβάνει μια πολυμορφική εμπειρία χρήσης.

Διακοσμημένο με ένα διαφορετικό ήρωα σε κάθε πλευρά, που αντιστοιχεί σε ένα διαφορετικό τύπο του προϊόντος, όταν περιστρέφεται αναδεικνύει κάθε φορά έναν διαφορετικό. Έτσι, 2 ή εναλλακτικά 3 κουτιά “δένονται” πάνω σε μια “πλάτη” από ενισχυμένο χαρτόνι για να αποτελέσουν ένα διπλό ή εναλλακτικά τριπλό σετ δώρου. Η “πλάτη”, που αποσπάται από το σετ χωρίς να καταστρέφεται, φέρει και στις δύο της όψεις εκτυπώσεις με τα visuals και αποκτά αυτόνομο διακοσμητικό ρόλο, λειτουργώντας έτσι σαν επιπλέον δώρο προς τον παραλήπτη.

Καθώς το κουτί ανοίγει κάθετο περφορέ στη μία όψη, ξεδιπλώνεται για να αποκαλύψει στην εσωτερική του πλευρά ένα πολύχρωμο “καμβά” με το storytelling του brand και ένα δεύτερο, δίδυμο κουτί που περιέχει το προϊόν.

ΠΡΟΪΟΝ

ALTIS INTERNATIONAL


ΠΕΛΑΤΗΣ

UPFIELD HELLAS Μ.Ε.Π.Ε

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

PACKAGING DESIGN, PRODUCT SHOOTING, PRODUCTION SUPERVISION, PROMOTIONAL MATERIAL
ΕΚΤΕΛΕΣΗ | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ