ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η δημιουργία μια νέας συσκευασίας για την παλαιωμένη εκδοχή του κόκκινου – του πιο άτακτου από τα αγαπημένα μας MOI, JE M’ EN FOUS! – ήταν το ζητούμενο του Οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου και η πρόκληση δεν ήταν απλή. Θα έπρεπε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να εξελίξουμε έναν ήρωα που δημιουργήσαμε 7 χρόνια πριν, χωρίς να χάσουμε τον ιδιαίτερό του χαρακτήρα, που έχει κερδίσει τις καρδιές των οινόφιλων και όχι μόνο..

H ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το κόκκινο MOI, JE M’ EN FOUS! ωρίμασε για ένα χρόνο στα σκοτεινά και δροσερά κελάρια του οινοποιείου, σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και μας εμπνέει για μια ακόμη ανατρεπτική ιστορία. Ένα κρασί που είναι φτιαγμένο από τεσσάρων γενεών αγάπη για την Τέχνη του κρασιού και τα πολύτιμα μυστικά της.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Η νέα συσκευασία αφηγείται τη φιλοσοφία με την οποία ο οινοποιός Γιώργος Καραμήτρος παραδίδει στους φαν του κρασιού ένα κορυφαίο, ώριμο μονοποικιλιακό κόκκινο κρασί, προσθέτοντας στη δική του Τέχνη μερικά από τα μυστικά της Τέχνης τριών γενεών οινοποιών πίσω από αυτόν.

Γι’ αυτό και αυτή τη φορά, ο ήρωάς μας φέρνει μαζί του και τους προγόνους του!

 

ΠΡΟΪΟΝ

MOI, JE M’ EN FOUS! AGED RED DRY WINE


ΠΕΛΑΤΗΣ

WINERY MONSIEUR NICOLAS By G. Karamitros

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

360° BRANDING, BTL ADVERTISING, E-BROCHURE CREATION, ILLUSTRATION, PACKAGING DESIGN, PRODUCT SHOOTING, PRODUCTION SUPERVISION
ΕΚΤΕΛΕΣΗ | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ