ΜΕ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Να επανασυστηθεί το MESSENICOLA ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ, η παλαιωμένη εκδοχή του MESSENICOLA, του επιτυχημένου Π.Ο.Π. κρασιού του οινοποιείου WINERY MONSIEUR NICOLAS, το οποίο απευθύνεται στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το προϊόν παράγεται μόνο σε Magnum Συλλεκτική συσκευασία και διατίθεται σε κάβες και επιλεγμένα καταστήματα gourmet ειδών διατροφής.

H ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το κρασί ωριμάζει σε μικρά γαλλικά δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον δύο χρόνια και εμφιαλώνονται μόνον οι εξαιρετικές σοδειές της ποικιλίας του Μαύρου Μεσενικόλα, σε 1.000 συλλεκτικά μπουκάλια του 1,5lt. Ένα σπάνιο κρασί που αξίζει να φυλαχθεί, αφού συνεχίζει να ωριμάζει μέχρι και 25 χρόνια. Η διαδικασία της ωρίμασης, το μεγάλο μέγεθος και το storytelling του Messenicola ήταν οι 3 βασικοί άξονες στους οποίους κινήθηκε η BRANDHOUSE για τη δημιουργική προσέγγιση αυτής της πολύ απαιτητικής, premium, συλλεκτικής συσκευασίας ενός επιτυχημένου προϊόντος.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

MESSENICOLA. Με το DNA της αριστοκρατίας… Με δύο εντυπωσιακά illustrations που απεικονίζουν ένα ζευγάρι αριστοκρατών της μεσαιωνικής εποχής, το κοινό μεταφέρεται στο 1455, τότε που άρχισαν όλα για τον Μεσενικόλα Καρδίτσας, την ποικιλία και το διάσημο Π.Ο.Π. κρασί της, με την έλευση του Monsieur Nicolas στην περιοχή. Το πορφυρό βουλοκέρι κρατά καλά σφραγισμένα τα μυστικά της έξοχης ωρίμανσης του MESSENICOLA ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ και η φιάλη Βουργουνδίας μαρτυρά διακριτικά κάτι από τις ρίζες του κρασιού. Το concept εξελίσσεται και με άλλα εντυπωσιακά illustrations σε μια πολυσέλιδη ψηφιακή έκδοση.

ΠΡΟΪΟΝ

MESSENICOLA ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ


ΠΕΛΑΤΗΣ

WINERY MONSIEUR NICOLAS By G. Karamitros

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

BRANDING & DESIGN, ILLUSTRATION, PACKAGING DESIGN, PRINT & E-BROCHURE CREATION, PRODUCT SHOOTING, PRODUCTION SUPERVISION, REBRANDING
ΕΚΤΕΛΕΣΗ | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ