ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΩΝΩΝ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Ο επανασχεδιασμός της συσκευασίας του ημίγλυκου ροζέ κρασιού του WINERY MONSIEUR NICOLAS, «ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ» από τη μοναδική, τοπική ποικιλία Μαύρο Μεσενικόλα, με σκοπό να διαφοροποιηθεί από την κατηγορία μέσα από την αισθητική και τα production values της συσκευασίας του και να τοποθετηθεί στις αγορές του εξωτερικού και της Ελλάδας.

H ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το ανώτερης ποιότητας και κορυφαίας γεύσης κρασί που δημιουργείται από τους αμπελώνες δυο γειτονικών χωριών της Θεσσαλίας, το Μεσενικόλα και το Μορφοβούνι, με το σπάνιο ροζ – πορτοκαλί χρώμα που του δίνει η μονοποικιλιακή οινοποίηση, με το όνομα «ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ» που μαρτυρά την προέλευσή του και με την μοναδική ιστορία της ποικιλίας που ευδοκιμεί αποκλειστικά στην περιοχή από την αρχαιότητα, δίνουν έμπνευση για την επανατοποθέτηση της μάρκας στην αγορά με μια συσκευασία άξια ενός τέτοιου οπλοστασίου.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Η διττή υπόσταση αυτού του κρασιού γίνεται ο άξονας της εικαστικής προσέγγισης της συσκευασίας του.

Δυο χωριά, δυο χρώματα… Μια φιάλη, μισή μισή, μισό λευκό, μισό διαφανές, δυο illustrations με δυο χωριά που τοποθετούνται στο πάνω μέρος ενώ το κάτω αφήνεται ελεύθερο, με απόλυτη διαφάνεια, για να αναδειχτεί το διπλό χρώμα του κρασιού. Το παλιό συναντά το καινούριο και η μικτή τυπογραφία τα ενώνει. Το Branding του προϊόντος εφαρμόστηκε 360° σε έντυπο και ηλεκτρονικό πολυσέλιδο φυλλάδιο παρουσίασης στο οποίο αναπτύσσεται το storytelling του προϊόντος και σε όλα τα υλικά Β2Β & Β2C προώθησης όπως stands, banners, καρτολίνες, κ.λπ.

ΠΡΟΪΟΝ

ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ
ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ


ΠΕΛΑΤΗΣ

WINERY MONSIEUR NICOLAS By G. Karamitros

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

BRANDING & DESIGN, E-BROCHURE CREATION, ILLUSTRATION, LOGOTYPING, PACKAGING DESIGN, PRINT & DIGITAL BROCHURE, PRODUCT SHOOTING, PRODUCTION SUPERVISION, PROMOTIONAL MATERIAL, REBRANDING
ΕΚΤΕΛΕΣΗ | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ