ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου ελαιόλαδου, στην κατηγορία του αγουρελαίου από την «OF DREAMS & KNOWLEDGE» με στόχο τις αγορές του εξωτερικού.

H ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ο άγουρος βιολογικός καρπός της Κορωνέικης ποικιλίας, η χρήση της παραδοσιακής μυλόπετρας καθώς και η υψηλή διατροφική αξία του ήταν τα στοιχεία που μας ενέπνευσαν για το δημιουργικό σκεπτικό του brand.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Αφενός με το όνομα MILESTONE (ορόσημο) θελήσαμε να εκφράσουμε την απόλυτη υπεροχή και τη μοναδικότητα ενός αγουρελαίου που μπορεί να θεωρηθεί πραγματικό ορόσημο στην κατηγορία του.

Αφετέρου, θεωρήσαμε ότι η χρήση της παραδοσιακής μυλόπετρας οφείλει να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητας αυτού του προϊόντος. Για αυτό, η μυλόπετρα γίνεται ο πρωταγωνιστής στην ιστορία μας καθώς δίνουμε το σχήμα της σε μια πρωτότυπη κεραμική φιάλη για την παραγωγή της οποίας αφιερώθηκε σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος μελέτης και ανάπτυξης. Μια φιάλη που είναι περισσότερο έργο τέχνης παρά ένας απλός περιέκτης και που για την προστασία της τη «ντύσαμε» με ένα πρωτότυπου σχεδιασμού χάρτινο «κουτί – περίβλημα».

Στη συνέχεια, με τοtagline «Milestone in health and nutrition» ολοκληρώσαμε τις συστάσεις του προϊόντος στην παγκόσμια αγορά: ένα brand που διαθέτει σεβασμό στην παράδοση και που, σε συνδυασμό με επιστημονική γνώση, επιτυγχάνει το στόχο της παραγωγού εταιρίας, να προσφέρει αγνά, φυσικά και υγιεινά προϊόντα στο κοινό της. Το concept εξελίσσεται και αναπτύσσεται με συνέπεια στις συσκευασίες, στο έντυπο και ψηφιακό υλικό επικοινωνίας και προώθησης, κ.λπ.
Το Branding του προϊόντος εξελίχθηκε με τη δημιουργία καλλιτεχνικής φωτογράφησης και εφαρμόστηκε 360° σε όλο το έντυπο και ψηφιακό υλικό Επικοινωνίας και Προώθησης με το B2B και το B2C κοινό.

ΠΡΟΪΟΝ

MILESTONE
ORGANIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL


ΠΕΛΑΤΗΣ

OF DREAMS AND KNWOLEDGE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

360° BRANDING, CERAMIC BOTTLE DESIGN, DIGITAL COMMUNICATION, LOGOTYPING, NAMING, PACKAGING DESIGN, PRINT BROCHURE
ΕΚΤΕΛΕΣΗ | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ