ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η δημιουργία μιας premium προϊοντικής σειράς ελαιόλαδου για την ελληνική και κυρίως τη διεθνή αγορά από την εταιρία THE KOTSONIS ESTATE. Η σειρά περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό παρθένο και ένα βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με προέλευση την Αργολίδα.

H ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Η ίδια η ιστορία του ελληνικού ελαιόλαδου έδωσε την ιδέα για το brand name και οι Μυκηναϊκής προέλευσης διακοσμήσεις στους αρχαίους αμφορείς λαδιού έγιναν η έμπνευση για την εικαστική προσέγγιση της συσκευασίας.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Πριν από 5.000 χρόνια στις Αρχαίες Μυκήνες, η καλλιέργεια των ελαιόδεντρων και η παραγωγή ελαιόλαδου ήταν τόσο σημαντικές όσο και η εξόρυξη και επεξεργασία χρυσού. Διατηρούνταν σε ειδικά σχεδιασμένους αμφορείς των οποίων τα ευρήματα στολίζουν τις αίθουσες των ελληνικών μουσείων. Το σχήμα της φιάλης που επιλέχθηκε για το 3000 BC είναι μια μετεξέλιξη αυτών των αμφορέων ενώ η λογοτύπηση του ονόματος και η minimal εικαστική προσέγγιση φέρνει στο σήμερα μοτίβα Μυκηναϊκής αισθητικής. Το Brandingτης προϊοντικής σειράς εξελίσσεται 360° με έντυπο προωθητικό υλικό, προϊοντική φωτογράφηση, υλικό ψηφιακής παρουσίας και δημοσιότητας, κ.λπ.

ΠΡΟΪΟΝ

3000 BC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL


ΠΕΛΑΤΗΣ

THE KOTSONIS ESTATE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

360° BRANDING, LOGOTYPING, NAMING, PACKAGING DESIGN, PRINT BROCHURE, PRODUCT SHOOTING, PRODUCTION SUPERVISION, PUBLICITY
ΕΚΤΕΛΕΣΗ | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΒΡΑΒΕΙΑ