ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Το Branding & Design ενός παλαιωμένου, ανώτερης ποιότητας και γεύσης λευκού ξηρού κρασιού, που προέρχεται από τη διάσημη ποικιλία Chardonnay και έχει υποβληθεί σε παλαίωση με την παραδοσιακή μέθοδο του Battonage, από το WINERY MONSIEUR NICOLAS. Απευθύνεται στο γυναικείο και ανδρικό οινόφιλο κοινό, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διατίθεται σε κάβες, χώρους εστίασης και specialty food stores.

H ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το Chardonnay, η αυτού εξοχότης του λευκού αμπελώνα με τη γαλλική καταγωγή και η πλούσια, ευγενική γεύση αυτού του κρασιού, μας ενέπνευσαν να το συνδέσουμε με μια ολόκληρη εποχή της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, τότε που η ευγένεια και η αρχοντιά αποτελούσαν θεμελιώδεις αξίες της ζωής των ανθρώπων.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Σαν μια τελική διόρθωση στο παπιγιόν, μια τελευταία ματιά στο καπέλο, πριν βγουν για την απογευματινή τους βόλτα οι κυρίες και οι κύριοι στην Ευρώπη του Μεσοπολέμου. Τότε που η υψηλή αισθητική, η εκλεπτυσμένη γεύση και οι απολαύσεις της ζωής ήταν μικρές, καθημερινές τελετουργίες. Τότε που οι άνθρωποι αισθάνονταν αληθινοί άρχοντες, χωρίς απαραίτητα να έχουν τίτλους ευγενείας ή μεγάλη περιουσία. Noblesse. Ευγένεια και αρχοντιά από άλλους καιρούς. Chablis. Το γαλλικό terroir, συνώνυμο των μεγάλων Chardonnay. Noblis. Ένα ξεχωριστό κρασί για όσους νιώθουν αληθινοί ευγενείς στη ζωή και στη γεύση. Με vintage εικαστική προσέγγιση, το κοινό μεταφέρεται στην εποχή του μεσοπολέμου, με πρωταγωνιστές ένα γυναικείο κι ένα αντρικό καπέλο, σύμβολα κομψότητας, ευγένειας και αρχοντιάς. Το concept εξελίσσεται σε πολυσέλιδη ηλεκτρονική έκδοση στην οποία παρουσιάζεται το storytelling, σε ατμόσφαιρα μεσοπολέμου.

ΠΡΟΪΟΝ

NOBLIS ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΣ


ΠΕΛΑΤΗΣ

WINERY MONSIEUR NICOLAS By G. Karamitros

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

360° BRANDING, BRANDING & DESIGN, E-BROCHURE CREATION, LOGOTYPING, NAMING, PACKAGING DESIGN, PRODUCT SHOOTING, PRODUCTION SUPERVISION
ΕΚΤΕΛΕΣΗ | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ